10 Şubat 2016 Çarşamba

Kötü Kedi Şerafettin Full izle | Film izle


Yerli animasyon filmleri kategorisinde pek gelişmeyen Türk sineması son yıllarda bu dalda çektiği bir kaç film ile aslında bu işi de güzel ve eğlenceli bir şekilde yapabileceğini kanıtlamıştır. Bunların sonuncusu ise Kötü Kedi Şerafettin Full izle filminden başkası değildir. Yıllarca Bülent Üstün tarafından çizilen çizgi romanlara ve karikatürlere konu olan bu arsız ve dengesiz terbiyesiz kedi sonunda sinema dünyası ile de buluşuyor.

Filmde karşılaşacağımız diğer isimler ise onun çizgi romanlardan tanıdığımız mahalledeki arkadaşlarıdır. Kötü Kedi Şerafettin Full hd izle filminin konusu ise şöyledir. Lağım faresi Rıza, ameliyat aracılığıyla sincap olmayı çok istemektedir. Bu onun en büyük isteği ve hayalidir… Deniz martısı Rıfkı ise romatizmanın verdiği diz ağrıları ve rahatsızlıklar yüzünden rutubetten kaçmaktadır… Süpermarketlerin tek rakibi bakkal Şemistan’ın veresiye defteri bir hayli kabarmıştır; paragöz ve huysuz ev sahibi Hasene ise kiracısı Şero’nun peşindedir! Bu animasyon filmi, çizgi roman ve karikatür serisi olarak tanıdığımız ve Bülent Üstün imzası taşıyan Kötü Kedi Şerafettin adlı popüler ve mahallesindeki renkli ve cıvıl cıvıl karakterlerin maceralarını ve başlarından geçenleri beyazperdeye aktarıyor. Bu harika animasyon sinema filminin senaryosu ise Levent Kazak ile Bülent Üstün tarafından kaleme alınmıştır. Levent Kazağın ise komedi türünde oldukça başarılı bir senarist olduğunu önceki işlerinde ki başarılarından kolayca anlamamız mümkündür. Bu filmde de kendisi kalemi ile birlikte Bülent Üstüne oldukça yardım etmiştir.

Animasyon filmlerinde her zaman kimlerin seslendirme yaptığı büyük önem taşımaktadırKötü Kedi Şerafettin izle filminin seslendirmesi ise başta Şeronun seslendirmesini Uğur Yücel gerçekleştirmiştir, diğer karakterleri ise Demet Evgar ve Güven Kıraç ve Okan Yalabık ve Gökçe Özyol ve Ayşen Gruda ve Cezmi Baskın ve Yekta Kopan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi ünlü isimler sesleriyle bu çizgi karakterlere hayat veriyor. Oldukça iddialı ve başarılı olmaya aday bir film beyaz perdeye geliyor. kötü kedi şerafettin izleyicisine keyifli dakikalar iyi seyirler…

Tür: 2015 Filmleri, Animasyon Filmleri, Yerli Filmler

Yapım: 2015 - Türkiye

Oyuncular: Seslendirenler : Demet Evgar , Okan Yalabık , Uğur Yücel , Ayşen Gruda , Ahmet Mümtaz Taylan

0 yorum: