8 Ocak 2010 Cuma

Cem Yılmaz-Cübbeli Hoca 2. raund izle



Fox Tv'de yayınlanan magazin programı Bizden Kaçmaz"ın kurgu editörleri, Cem Yılmaz'la Cübbeli Ahmet Hoca'yı bu hafta bir kez daha karşı karşıya getirdi...

"CEM YILMAZ BENDEN ALINTI YAPMIŞ"
Geçtiğimiz günlerde, Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı ile Teke Tek Özel'in konuğu olan Cübbeli Ahmet Hoca "Cem Yılmaz benden alıntı yapmış" diye bir açıklama yapmıştı.. Bu açıklama uzun süre gündemde kalmış, Cübbeli Hoca'nın videoları internette izlenme rekorları kırmıştı.
Cübbeli'nin bu açıklamasından sonra, Cem Yılmaz ve Cübbeli Ahmet Hoca'nın diyaloglarını bir araya getiren Bizden Kaçmaz ekibi, şimdi de bu videonun 2.sini hazırladı. İki ünlü ismin diyalogları yine çok güldürecek.

İşte Cübbeli ve Cem Yılmaz kapışmasında 2. raund

Aşk-ı Memnu dizi 56 Bölüm Full izle tek parça

Adanalı dizi 46 Bölüm Full izle tek parça

Bornova Bornova film izle full tek parça dvd kalite

 

Sinemalar.com Puanı =======>6.0/10
TUR===================>Dram
YONETMEN ==============>İnan Temelkuran
SENARYO ===============>İnan Temelkuran
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ =======>Enrique Santiago Silguero
YAPIMCI================>İnan Temelkuran
MUZİK =================>Harun Iyicil, Ferit özgüner
GOSTERİM TARİHİ==========>13 Kasım 2009 (Türkiye)
YAPIM =================>2009 ~ Türkiye
SURE ==================>1 saat 32 dk
Filmin Websitesi ========== >www.bornovabornovafilmi.com
Oyuncular===============>Öner Erkan , Damla Sönmez , Erkan Bektaş , Murat Kılıç , Ceren Demirel
Filmin Özeti

Made in Europe filmiyle dikkat çeken yönetmen İnal Temelkuran yeni filminde memleketi İzmir'i mesken tutuyor.Yine bol diyaloglu ve karakterli 'geveze' bir film çeken yönetmen işsizlik, mesleksizlik ve onun yarattığı ruh haliyle ilgili film yaptığını söylüyor..
Posted by Picasa

Aklı Havada – Up in the Air film izle indirmeden full online 2009 Türkçe Altyazı

 

Sinemalar.com Puanı========>film henüz vizyona girmedi ..
IMDB PUANI =============>8.3/10
TUR===================>RomantikKomedi / Dram
YONETMEN ==============>Jason Reitman
SENARYO ===============>Jason Reitman - Walter Kirn (Kitap)
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ =======>Eric Steelberg
MUZİK =================>Rolfe Kent
YAPIMCI================>Jason Reitman, Ivan Reitman, Jeff Clifford, Daniel Dubiecki
GOSTERİM TARİHİ==========>15 Ocak 2010 (Türkiye)
YAPIM =================>2009 / ABD
SURE ==================>109 Dk ..
Oyuncular===============>George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick, Jason Bateman, Zach Galifianakis, J.K. Simmons, Lauren Mae Shafer, Melanie Lynskey, Tamala Jones, Sam Elliott, Danny McBride

Filmin Konusu :Filmde George Clooney’in canlandırdığı Ryan Bingham karakteri neredeyse bütün iş yaşamı şehirden şehire iş seyahatlerinden ibaret olan düşük maaşlı bir şirket elemanıdır. Çalıştığı şirketin seyahat bütçesini küçültmesi üzerine Ryan Bingham kendini hiç beklenmedik bir mücadele içinde bulur. Tam da yıllardır ulaşmaya çalıştığı 5 milyon uçuş mili hedefine ulaşmak üzereyken…Üstelik rüyalarını süsleyen seyahat tutkunu kadınla yeni tanışmışken, çalıştığı şirket tasarruf önlemlerini gerekçe göstererek, bundan sonra daha az seyahat etmesini uygun bulmaktadır ..


Posted by Picasa

NO OFSAYT film izle 2009 Online FULL izle

 

Tür : Komedi / Spor
Gösterim Tarihi : 11 Aralık 2009
Yönetmen : Mehmet Bahadır Er Maryna Gorbach
Senaryo : Ali Taran
Görüntü Yönetmeni : Bartek Kaczmarek , Olcay Oğuz , Winnie Heun
Müzik : Ozan Çolakoğlu , Özkan Uğur
Yapım : 2009, Türkiye
Oyuncular
Yıldırım Memişoğlu , Taylan Ertuğrul , Deniz Olgaç , Ahmet Çakar , Sinan Engin , Ziya Şengül , Gökmen Özdenak , Serhat Ulueren , Tuncay Tarhan , Ender Sakallı , Bülent Onur , Alper Türedi , Ali Kemal Birinci , Cengiz Güçlü , Celal Bıyıklı , Mark Levitas , Murat Akpınar , Hıncal Uluç , Abdurrahim Albayrak
Konusu
Ali Tarantula 45 yaşlarında, eğitimi sınırlı, kentin büyüklüğü ile küçüklüğü arasında sıkışmış, ‘kendinden menkul’ bir otoriteye sahip, özünde ‘arıza kere arıza’ biri. Bu Ali Tarantula bir gün futboldaki ofsayt kuralına kafayı takıyor.
Elinde tabureyle ‘Telegole’ programına ‘selamünaleyküm’ giriyor. Arkasından Ahmet Çakar “...Maazallah... Başarılı olur da ofsaytı kaldırırsa biz ne hallere düşeriz!?. Ondan sonra ya stat önünde mısır satarız ya da başka bir şey!..” diyor. Sinan Engin de Ali Tarantula’nın arkasından ilginç ve sevgi dolu bir yorum getiriyor; “Bu arkadaş var ya... Ali Tarantula... tam sopalık!..”
Ali Tarantula durmuyor. Futbol Federasyonu’na dalıyor. Federasyon Başkanı bu ani ziyaretin arkasından küçük sesiyle “...Bana hemen güvenlik müdürünü çağırın!.. Nasıl girdi bu adam içeri?!.” sözleriyle Ali Tarantula’ya olan saygısını dile getiriyor.
iyi seyirler...
BÖLÜM -I-

~ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ~

BÖLÜM -II-

~ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ~
Posted by Picasa

Alvin ve Sincaplar 2 çizgi film izle full tek parça

 

Alvin ve Sincaplar 2 - Sincaplar Geri Döndü (2009) Online FULL izle
Sevimli kahramanlar Alvin, Simone ve Theodore bir kez daha beyazperdede! "Alvin ve Sincaplar 2"de (Alvin and the Chipmunks: The Squeakuel) Alvin, Simon ve Theodore'la macera devam ederken, sevimli dişi sincap "The Chipettes ile de tanışacağız. Yönetmenliğini Tim Hill'in üstlendiği filmde sevimli çizgi kahramanları ünlü isimler seslendiriyor. Özellikle minik sinemaseverleri keyifli anlar bekliyor.
Posted by Picasa

Alvin ve Sincaplar 1 - Alvin and the Chipmunks 1 filmi izle full indirmeden bedava

 

Tür : Komedi / Animasyon
Gösterim Tarihi : 14 Aralık 2007
Yönetmen : Tim Hill
Senaryo : Jon Vitti , Will McRobb , Chris Viscardi
Görüntü Yönetmeni : Peter Lyons Collister
Müzik : Christopher Lennertz
Yapım : 2007, ABD
Seslendirenler : Jason Lee (Dave) , Justin Long (Alvin (ses)) , Matthew Grey Gubler (Simon (ses)) , Jesse McCartney (Theodore (ses))
Global bir fenomen olarak televizyonlarda yıllardır jenerasyondan jenerasyona aktarılan “Alvin ve Sincaplar”, CGI teknolojisi ile live action film olarak beyazperde ile buluşuyor.
Üç sincap kovuklarında mutlu mesut yaşarken, evleri yılbaşı ağacı satan bir firma tarafından kesilir. ve Ian Hawk’a gönderilir. Hawk Los Angeles’ta müzik piyasasında çalışmaktadır ve Dave Seville’in yakın arkadaşıdır. Dave başarılı bir müzik kariyeri yapmayı hayal etmekten asla vazgeçmeyen bir şarkı yazarıdır. Jett Records’a bir şarkısını sunar ama eline tutuşturulan bir sepet kek ile reddedilir… Oradaki yılbaşı ağacında yaşamaya devam eden zavallı sincaplar ise sıcak kurabiye ve keklerin kokusuyla sepete doluşuverirler ve macera başlar.
Her biri ayrı bir tip ve ayrı bir karakter olan bu sincaplar gerçekten de çok sevimli tasarlanmış. İzlemeye değecek komik bir çizgi film.
Posted by Picasa

The Human Contract Film izle online indirmeden bedava

 

Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Dram
Oyuncular: Paz Vega , Jada Pinkett Smith , Idris Elba , Tessa Thompson , Ted Danson
Yönetmen: Jada Pinkett Smith
Senaryo: Jada Pinkett Smith
Yapımcı: Will Smith , James Lassiter , Carol Ann Shine , Miguel Melendez , David Koplan
Görüntü Yönetmeni: Darren Genet
Görüntü Yönetmeni: Anthony Marinelli
Konu olarak film,Julian Wright etkileyici ve başarılması zor olanları başarmış ve imza atmış bir işadamıdır. fakat Julianın herkesten sakladığı bir sırı vardır:. Kişisel yaşamı bitap haldedir ve Julian hayata farklı bir gözle bakabilmeyi istemektedir. Karşısına çıkan ve tanıdığı herkesten çok farklı olan Michael, Julian’ı etkisi altına alır ve onu monotonlaşmış hayattan koparmaya başlamaktadır. Julian çok daha bohem bir yaşam tarzına doğru evrilirken, ondaki değişiklik iş arkadaşlarından ve üvey kız kardeşi Rita’nın evliliğine değin yansır..
İyi Seyirler...

Wideoweed den İzlemek için Tıklayın

Movshare den İzlemek için Tıklayın
Posted by Picasa

Tetikçi Shooter film izle indirmeden online film seyret

 

Puanı:7.2/10
imdb notu:7.2/10
Yapım:2007 ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Gizem
Yönetmen:Antoine Fuqua
Süre:2 saat 5 dakikadır.
Başrollerde:Mark Wahlberg, Michael Pena, Danny Glover, Rhona Mitra, Kate Mara.
İlk başlangıçta filmimizin en önemli özelliği aksiyon dolu olması. Fakat bu filmin daha da önemli bir özelliği bir intikam filmi olmasıdır. Çok iyi bir nişancı olan Bob Lee Swagger(Mark Wahlberg) aslında işi bırakmıştır. Devletin isteği ile geri dönen ve bir operasyonda tuzağa düşürülür. Bunun intikamını almak için elinden geleni ardına koymayacak olan Bob sizlere aksiyon dolu anlar yaşatacak.
Posted by Picasa

Pretty Cool Too film izle +18

 

Puanı:6.8/10
Yapım:2007 ABD
Tür:+18 ,Komedi ,Romantik
Yönetmen ve Senarist:Rolfe Kanefsky
Başrollerde: Eric Fagundes ,Brandi Williams ,Valerie Carpenter ,Matt Bobb ,Melissa Messinger.
Herkese ve herşeye istediğini yaptırabilen bir cep telefonun olsun istermisin? Sorusuna cinsel yönlerden cevaplamaya çalışan ve evet diyebilen bir komedi filmi olmuş. Önemli bir konu var filmimiz yetişkinlere göre onunda altını çizelim. Cİnsel objelerin çok olduğu film Amerikan Pastası gibi filmlerin tarzında kısaca tanımlamak gerekirse.



Posted by Picasa

Ölümsüz Anılar film izle full online indirmeden izle

 

imdb rating:7.6/10
Yapım 2008 İsveç
Tür:Dram
Yönetmen ve Senaryo:Jan Troell
Süre:130 dakika.
Vizyona Giriş Tarihi:18 Eylül 2008
Başrollerdeki Oyuncularımız:Maria Heiskanen, Mikael Persbrandt, Jesper Christensen, Emil Jensen, Ghita Norby.
20. yüzyılın başında İsveç’te halk savaş ve fakirlikle mücadele içindedir.Sosyalist hareketler ise zamanla kendini belli etmeye başlamıştır. Böyle bir devirde Maria(Maria Heiskanen), her zaman sarhoş olan kocasından, onun hal ve hareketlerinden iyice sıkılmış, yarışmadan kendisine çıkan fotoğraf makinesini kullanma kararı vermiştir. Bir insanın tüm sıkıntı ve endişeleri bir hobi giderebilir mi? Kendisi için çığır aşan Maria sıkıntılarını bu hobisiyle nasıl bir hal alacak. Uluslararası ratingi de gösteriyorki kaliteli bir dram filmi.





Posted by Picasa

Shrink film izle full online indirmeden

 

imdb notu:6.8/10
Puanı:5.9/10
Yapım:2009 ABD
Tür:Dram
Yönetmen:Jonas Pate
Süre:1 saat 50 dakika.
Başrollerdeki Oyuncular:Kevin Spacey ,Joe Nunez ,Mark Webber ,Keke Palmer ,Sierra Aylina McClain.
Filmimiz belkide ülkesinin en iyi psikayatrı olan fakat kendi sorunlarına gelince elinden hiçbirşey gelmeyen Henry Carter(Kevin Spacey)’ı anlatıyor. Kendi sorunlarından o kadar çok bunalır ve uyuşturucu kullanmaya bile başlar. Hayatlarını anılarıyla yaşayan insanları daha çok konu olan kaliteli bir dram filmi. Kendisine ve mesleğine güveni kalmayan Henry bakalım yaşamına nasıl devam edecek



Posted by Picasa

7 Ocak 2010 Perşembe

Altın Şans türkçe film izle

 

Puanı:6.3/10
imdb notları:5.4/10
Yapım:2008 ABD
Tür:Aksiyon, Komedi, Macera, Romantik
Yönetmen:Andy Tennant
Süre:2 saat 13 dakika.
Vizyon Tarihi:02 Mayıs 2008
Başrollerdeki Oyuncular:Kate Hudson, Matthew McConaughey, Donald Sutherland, Alexis Dziena, Kevin Hart.
Finn(Matthew McConaughey) sörfçülükden hazine avcılığına merak sarmış ve üço büyük bir efsanevi hazinenin peşine düşer tabi bu olaylar istediği gibi gitmez karısını(Kate Hudson) ve hurda teknesini elinden yitirir. Daha sonraçok zengin bir adamın yatında çalışmaya başlar ve durumunu düzeltmeye başlamışken eskiden aradığı hazine hakkında ço önemli bir ipucu bulur ve tekrar hazine için heycanlanmaya başlar.Zengin adamın kızınıda yanına alarak hazineyi tekrar aramaya başlar fakat bu sefer tek başına değildir. Eski akıl hocasıda hazinenin peşine düşmüş ve finn in düşmanı olmuştur bu rekabet dolu aksiyon-macera fiminde heycandan yerinizde duramayacaksınız.



Posted by Picasa



20 Gece ve Yağmurlu Bir Gün filmi izle full seyret


Adanalı 46. Bölüm izle 8 ocak 2010 cuma

Adanalı 46. Bölüm HD Kalitesi Tek Parça
adanalı izle, adanalı yeni bölüm, adanalı 46. bölüm izle, adanalı son bölüm seyret, adanalı 8 ocak 2010 cuma canli izle, adanalı dizisi online seyret, atv canlı seyret, 8 ocak seyret
adanalı dizisini izle, adanalı dizisini 46. bölüm full hd izle, 08.01.2010 adanalı seyret, adanalı dizisi atvde ücretsizi izle
46. BÖLÜM ÖZETİ
Adanalı'nın ekibi köşe bucak Maraz Ali'yi aramaktadır. İdil'in daha önce Maraz Ali için hazırladığı her dosyayı teker teker incelerler. Maraz Ali'nin geçmişte attığı her adım, ekibi Maraz Ali'ye götürecek midir?
Öte yandan Atilla Komutan, Adanalı'nın peşine takıldığını fark edince işlettiği restoranta gider ve sıradan bir çalışan imajı verir. Atilla'nın hiçbir açığını yakalayamayan Adanalı, Atilla'nın peşini bırakmak zorunda kalır. Maraz Ali, Adanalı'nın çok yaklaştığını bildiği için kaçış planları yapmaya başlar.
Ama önce harddiski alması gerekmektedir. İdil'le birlikte harddiski gömdükleri yere giderler. Maraz Ali hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. İhanetin soğuk nefesi bir kez daha Maraz Ali'nin ensesindedir.

herşey dahil izle 8 Ocak cuma 2010

8 Ocak cuma herşey dahil izle,herşey dahil online izle,herşey dahil perşembe günü konukları kimler,herşey dahil dünkü bölümü izle,herşey dahil yeni bölüm izle,herşey dahil 8 ocak seyret,herşey dahil eski bölümleri izle,herşey dahil online izle,herşey dahil fragmanı izle,herşey dahil indirmeden izle,herşey dahil videosu seyret,herşey dahil canlı seyret,herşey dahil 08.01.2010 salı izle,herşey dahil 8 ocak 2010 bölümü izle

Zuhal Topalla izdivac izle 8 ocak cuma 2010

Zuhal Topalla izdivac izle 8 ocak cuma zuhal topalla izdivaç izle, zuhal topalla izdivaç seyret,zuhal topalla izdivaç 08.01.2010, zuhal topal seyret, izdivaç izle, zuhal topal'la izdivaç,zuhal topalla izdivaç 8 ocak,zuhal topalla izdivaç star tv 8 ocak izle, zuhal topalla izdivaç star izle, Star Tv Zuhal Topal İzdivaç canlı izle,Zuhal Topal İzdivaç seyret,Zuhal Topal İzdivaç dünkü programı izle,Zuhal Topal İzdivaç bugünkü programı izle,Zuhal Topal İzdivaç

Nefes Vatan Sağolsun Film İzle Dvd kalite

 



Posted by Picasa

Çok Film Hareketler Bunlar Film İzle Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

Çok film hareketler bunlar izle

Sinemalar.com Puanı:Film henüz vizyona girmemiş
Yapım:2009 ~ Türkiye
Tür:Komedi
Yönetmen:Ozan Açıktan
Yapımcı:Necati Akpınar
Görüntü Yönetmeni:Ahmet Sesigürgil
Dağıtım:UIP Filmcilik
Filmin Websitesi:www.cokfilmhareketlerbunlar.com
Süre:1 saat 20 dk
Gösterim Tarihi:29 Ocak 2010 (Türkiye)
full film izle
Çok güzel hareketler Bunlar grubu onca gösteriden tiyatrodan sonrada film sektörüne elini attı yılmaz erdoğanın ekibindeki Çok güzel hareketler Bunlar 29 ocakta Çok Film Hareketler bunlar izleyebilirsiniz

KORKUNÇ BİR FİLM-4 FİLM İzLE

KORKUNÇ BİR FİLM 4, filmini izle, korkunç bir film izle, komedi filmi izle, komedi filmleri, komedi sineması
Konusu: Korkunç Bir Film serisi kaldığı yerden devam ediyor. Dünyalar Savaşı’nın senaryonun asıl omurgasını teşkil ettiği filmde Garez, Köy, Testere, Testere 2 ve Milyonluk Bebek’e yapılan sayısız atıf bulunmakta. Filmin asıl kozları ise Leslie Nielsen’ın Amerikan Başkanı’nı canlandırdığı iki ayrı sahne ve Brokeback Dağı’nı referans alan eşcinsel esprileri. Gülme krizine yol açan bu skeçlerin, filmin Kuzey Amerika’daki gişe başarısında büyük pay sahibi oldukları ortada.
Tür :Komedi
Gösterim Tarihi : 4 Ağustos 2006
Yönetmen : David Zucker
Senaryo : Jim Abrahams , Craig Mazin , Pat Proft
Görüntü Yönetmeni : Thomas E. Ackerman
Yapım : 2006, ABD
Oyuncular: Anna Faris, Regina Hall, Simon Rex, Leslie Nielsen, Carmen Electra, Craig Bierko




Kara Kitap Zwartboek film izle


imdb puanı:8.0/10
Yapım:2007 Almanya, Belçika, Hollanda, İngiltere
Tür:Gerilim, Savaş
Yönetmen ve Senaryo:Paul Verhoeven
Süre:2,5 saat.
Başrollerdeki Oyuncular:Carice van Houten ,Sebastian Koch ,Thom Hoffman ,Halina Reijn ,Waldemar Kobus.
2. Dünya Savaşı sonlarında ünlü yahudi şarkıcı Rachel Stein (Carice van Houten)’nın Gestapo tarafından öldürülmekten korktuğu için saklanan ve savaşın bir an önce bitmesini isteyen bir kadını, o yılları adeta bize yaşatırmış gibi anlatıyor filmimiz. Savaş dönemlerini bir bayanın gözünden anlamamızı sağlayan filmde Carice van Houten‘nın performansı insanı derinden etkiliyor.




diziizleseyret.​blogspot.com

diziizleseyret.​blogspot.com
Haberin varmı küçük kız harika sölüyor...

Link: diziizleseyret.blogspot.com

6 Ocak 2010 Çarşamba

Semum film izle full


imdb rating:6.6/10
Yapım:2007 Türkiye
Tür:Dram, Fantastik, Gerilim, Korku, Psikolojik
Yönetmen ve Senarist:Hasan Karacadağ
Süre:1 saat 56 dakika.
Başrollerdeki Oyuncularımız:Ayça Inci ,Burak Hakkı ,Cem Kurtoğlu ,Sefa Zengin ,Bahtiyar Engin.
Semum Hasan Karacadağ‘ın çektiği en iyi korku filmi diyebilirim. Görsel efektleri gerçekten harikuladeydi büyük bir bütçesi var filmin zaten. Konusuna gelicek olursak Semum cehennemde bulunan bir iblisdir inançlarımıza göre. Bir kişi gerekli sözleri söylerse ve onun adını çok anarsa Dünya’ya geçebilir. Dünya’ya geçen Semum hedefine Canan(Ayça Inci)’ı alır. Kocası(Burak Hakkı) ve yakın arkadaşları yardım etmeye çalışırlar fakat ellerinden hiçbir şey gelmez. Son olarak Mikhail Hoca(Cem Kurtoğlu)’yı çağırlar bakalım hocamız Canan’a yardım edebilecekmi?


5 Ocak 2010 Salı

Kurtlar Vadisi Pusu 76. Bölüm izle Full Seyret Tek Parça izle

Aşkı Memnu 56. Bölüm İzle Full Fragman seyret

Aşkı Memnu 56. Bölüm İzle Full Fragman seyret

Gecenin Kanatları filmi izle full hd kalite..

 

Sinemalar.com Puanı========>6.5/10
IMDB PUANI =============>3.9/10
TUR===================>Romantik / Dram / Politik / Suç
YONETMEN ==============>Serdar Akar
SENARYO ===============>Mahsun Kırmızıgül, Ahmet Küçükkayalı
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ =======>Mustafa Kuşçu
MUZİK ============>Mahsun Kırmızıgül, Yıldıray Gürgen
YAPIMCI==========>Mahsun Kırmızıgül, Murat Tokat
GOSTERİM TARİHİ=======>11 Aralık 2009 (Türkiye)
YAPIM ==========>2009/ TÜRKİYE
SURE 100 Dk ..
Oyuncular======>Begüm Kütük, Beren Saat,Zeynep Anıl Tatdıran, Erkan Petekkaya, Yavuz Bingöl, Alper Kul, Arif Erkin, Selin Karina Kükrer, Murat Ünalmış, Teoman Kumbaracıbaşı, Ali Barışık, İbrahim İris, Emin Yaşar, Ferit Kaya
Posted by Picasa

Alacakaranlık Efsanesi Yeni ay – Twilight New Moon Film İzle

 

Yapim Yili / Dil : 2009 / Türkçe AltyazıTür : Dram , Fantastik , Gerilim , Korku , RomantikOyuncular : Robert Pattinson , Kristen Stewart , Ashley Greene , Taylor Lautner , Dakota Fanning
Konusu : Yeni ayda aşk ve gerilim biraz daha artıyor cullen ailesi bella’nın doğum gününü kutlamak istiyor ama bella ısrarla karşı çıkıyor çünkü yaşlanıyor. Cullenların evinde doğumgünü kutlarken hediye paketinin biri bella’nın elini keser ve ailenin yeni vejeteryanı jasper dayanamıyıp saldırır. Bunun üzerine cullen ailesi bella ve edward’ın iyiliği için forkstan ayrılmaya kara verir Bunu kaldıramayan bella artık hayatı umursamamaya başlar..
Posted by Picasa

4 Ocak 2010 Pazartesi

Prison Break – Büyük Kaçış 1. Sezon 1. Bölüm İzle (Türkçe Dublaj)



Bir Bulut Olsam 29. Bölüm Final Tek Parça HD Kalite

Yaprak Dökümü 136. Bölüm Tek Parça HD Kalite

Makber 1. Bölüm Full İzle Tek Parça

Link: Makber1



Link: Makber2



Link: Makber3



Link: Makber4



Link: Makber5

Kurtlar Vadisi Pusu 75. Bölüm Tek Parça HD Kalite

Arka Siradakiler 97. Bölüm Tek Parça izle HD Kalite

Ezel 13. Bölüm Tek Parça İzle HD Kalite

Filmi İzleyemeyenler dvix player indirip kurun

Ezel 13.Bölüm İzle Seyret

Ezel dizisi gün geçtikçe Reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bu dizide herkesinde sevdiği karakterlerden biri olan Ramis dayının karakterini seviyorum. Kenan İmirzaloğlu ise gerçekten işini profesyonelce icra ettiğini düşünüyorum. Ezel Yavaş yavaş intikamını alırken Eyşanda bunun acısını çekmeye başlıyor. Kelpeten Ali ise yapmış olduğu yeni bir plan ile en yakın arkadaşını pusuya düşürüyor.Bakalım 13. bölüm fargmanındaki gelişmeler nedir. İyi seyirler

3 Ocak 2010 Pazar

Zehirli Sarmaşık filmi izle erotik +18



Sekreter film izle erotik Secretary Türkçe-Dublaj +18

Bir Kadının Sex Günlüğü izle +18


Musallat film izle full tek parça


imdb oyları:6.6/10
Yapım:2007 Almanya, Türkiye
Tür:Dram, Gerilim, Korku
Yönetmen:Alper Mestçi, Cem Gül
Süre:1,5 saat.
Başrollerdeki Oyuncularımız:Burak Özçivit, Biğkem Karavus, Kurtuluş Şakirağaoğlu, Selma Kutluğ, Sedat Kalkavan.
Suat(Burak Özçivit) ve Nurcan(Biğkem Karavus) evli bir çifttir. Nurcan’a hamamda musallat olan insan dışı varlığın aileye ve çevresindekilere çektirdikleri anlatılıyor filmde.
Yerli korku filmlerinden ender kaliteli bir film. Gerçekten konusu ve oyuncuların performansı ile etkileyici bir film.