28 Ağustos 2010 Cumartesi

Eyvah Eyvah 2010 Yerli Filmini Full İndirmeden izle


Sinemalar.com Puanı:7.8/10
IMDB Puanı:7.7/10
Yapım:2010 ~ Türkiye
Tür:Komedi
Yönetmen:Hakan Algül
Senaryo:Ata Demirer
Yapımcı:Yılmaz Erdoğan, Necati Akpınar
Görüntü Yönetmeni:Gökhan Atılmış
Müzik:Fahir Atakoğlu, Serkan çağrı
Süre:1 saat 43 dk
Gösterim Tarihi: 26 Şubat 2010 (Türkiye)
Film hakkında kısa bilgi:Hüseyin, Trakya’nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. İki büyük aşkı vardır; klarnet çalmak ve Müjgan. Ancak hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır ve İstanbul’a getirir. Hüseyin İstanbula gelince kendisine önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan destek olacaktır. İstanbul’un gece klüplerinde fırtına gibi esen Firuzan’ın hayatı ise rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin’le tanışınca onun da hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.Bu komedi dolu yerli filmi izledikten sonra yorum yazmayı unutmayalım

23 Ağustos 2010 Pazartesi

gönülçelen 18. bölüm full izle

Uzun yıllar yurt dışında kalmış ve Türkiye üzerine tezler hazırlamış olan genç ama parlak akademisyen Türkiye’ye döner. Arkadaşıyla gezdiği kenar mahallerden birinde gördüğü güzel çingene kız üzerine hayatını değiştirecek bir bahse girer: “Bu kenar mahalle dilberinden hanımefendi olur mu, olmaz mı?”. Akademisyen çingeneden hanımefendi yaratmaya çalışırken, “Öteki Türkiye”nin gerçekleriyle yüzleşecek, kız parlak bir yıldıza dönüşürken, genç adam da aşkı ve yurdunu keşfedecektir… Gönülçelen merakla beklenen yepyeni bölümüyle 20 Ağustos Cuma akşamı atv’de!

Hasret’in bir yıldız gibi parladığı geceye, annesinin de orada olduğunu öğrenmesi gölge düşürmüştür. Hasret, yaşadığı hayal kırıklığı içerisinde güvenebileceği tek kişiye yani Murat’a sığınacaktır. Hasret ve Murat, bütün kötü anıları arkalarında bırakıp yeni bir hayata başlamayı hayal etmektedirler. Diğer tarafta Gülnaz’la evlenmeyi kafasına koyan Kobra, parasızlığı yüzünden başını yine belaya sokar. Murat ve Hasret’in müzik üzerinden yürüyen ilişkileri Saime Hanım’ın ortaya çıkmasından sonra hiç beklenmedik ve sürprizlerle dolu yeni bir döneme girer.

gönülçelen 18. bölüm fragmanı
Yükleyen diziizlesene. - Filmler ve diziler Dailymotion'da

küçük sırlar 7. bölüm izle full

Kanal D’nin ilk bölümünden itibaren reyting rekoru kıran dizisi “Küçük Sırlar”ın seti önceki gece ilginç bir olaya sahne oldu. İstanbul’da yaşayan bir grup zengin aile çocuğunun ışıltılı yaşamını konu alan dizinin setinde gece yarısı operasyonuyla yönetmen değiştirildi. küçük sırlar 7. bölüm fragmanı

küçük sırlar 6. bölüm fragmanı
Yükleyen diziizlesene. - TV dizilerini ve programlarını online izleyin.

sakarya fırat 29. bölüm fragmanı izle


sakarya fırat 29. bölüm fragmanı
Yükleyen diziizlesene. - Film ve TV kanalındaki diğer videolara göz atın

arka sokaklar 167. bölüm izle

Elif’in durumu kritiktir. Hemen ameliyata alınır. Hüsnü, Engin ve Sinan, diğerlerine göre daha şanslıdırlar. Suat’ı hastanede bırakıp hemen, Rıza Baba’yı kurtarmak ve bu tuzağı kuran Rıfat Hızal’ı yakalamak için harekete geçerler. Mesut’un acil dalak ameliyatı olması gerekmektedir. Mesut ise kalkıp Ekip’le birlikte aramalara katılmak ve Rıza Baba’yı kurtarmak istemektedir.

Ancak Dr. Reşat’ı da ikna etmek biraz zor görünmektedir. Rıfat Hızal’ın tek isteği torununun başına bir şey gelmeden onu yurtdışına çıkartmaktır. Rıfat’ın sığınacağı tek kişi kalmıştır. Evladı gibi sevdiği Celil… Celil, Rıfat’ın torununu yurtdışına kaçırabilecek mi? Rıfat Hızal kendini ve torununu kurtarabilecek mi? Elif komadan çıkabilecek mi? Ekip, Rıza Baba’yı gömülü olduğu yerde bulabilecek mi? Rıza Baba yaşayacak mı?

Gönülçelen 17. Bölüm izle 20 Ağustos

Gönülçelen, 20 ağustos cuma günü saat 20.20′de sezonu açıyor. gönülçelen 17. bölümü ile ekrana gelecek olan Gönülçelen‘in fragmanı çok ilgi gördü. Televizyonda yayınlanmasından hemen sonra internete düşen ve onbinlerce dizi fanı tarafından bir anda paylaşılan fragman, beklentileri karşılayacak düzeydeydi…

Oldukça romantik hazırlanmış olan fragmanın içeriğinde geçen sözler, facebook sayfaların kişisel profillerini süslüyor. Fanların merak ettiği konulardan biri de fragmanda geçen sözlerin neyi ifade ettiği. Acaba Hasret ve Murat arasında ayrılık rüzgarları mı esecek?

Bunların yanında Sabah Gazetesi, 14 ağustos cumartesi günü Tuba Büyüksütün ve Cansel Elçin‘e yer verdi. Hem Gazete hem de Atv’nin tanıtımı için çekilen 5 poz bir anda Facebook ve bir çok forumda paylaşılmaya başladı. Yetenekli bilgisayar kullanıcıları, çok kısa bir süre içersinde bu pozlardan yüzlerce çalışma ortaya koydular ve sevgilerini bu şekilde simgeleştirdiler.

Geniş Aile 52. Bölüm İzle Full

Geniş Aile 52. Bölüm Fragmanı | video.mynet.com

Trabzonspor 3-2 Fenerbahce Geniş Özet Goller izle 23 08 2010

Trabzonspor 3-2 Fenerbahce Geniş Özet Goller izle 23 08 2010

Trabzonspor 3-2 Fenerbahce Highlights

Goalsarena | MySpace Video

22 Ağustos 2010 Pazar

key ödemeleri sorgulama 2010 ağustos

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, tasfiye edilen Emlak bankasından hak sahiplerine ait olan listeyi alacak. Vatandaşlar listeye kurumun web sitesinden ya da gazetelerden ulaşabilecekler.

Hak sahipleri TC kimlik numaraları ile kurumun web sitesine girerek sorgulayabilecekler. Emlak Konut tarafından ödeme alacak hak sahiplerinin listesi Ziraat Bankasına gönderildi. Kurumun Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, Ziraat Bankasının ödemeleri 23 Ağustos pazartesi günü itibariyle 2 hafta içerisinde yapabileceklerini belirtti.

Hak sahipleri ödemelerini kendilerine en yakın Ziraat Bankası şubelerine giderek TC kimlik numaraları ile alabilecekler. Hisse senedi içinde alacaklara banka tarafından dekont verilecek. Günlük olarak talepte bulunanlar ilk önce Emlak Konut'a bildirilecek.2.9 milyar ödeme 8 milyon 400 bin kişiye yapılacağı belirtiliyor.

1986-1995 yılları arasında alacaklıların hesabına eksik para yatırılmış ise alabilecekleri en yüksek tutar 1.400 tl olacaktır.

Galatasaray 0 Bursaspor 2 maç özetini izle goller 22.08 2010

2009-10'da kabus gibi bir sezon geçiren Galatasaray, kötü gidişata dur diyemiyor. Yeni sezonun ilk haftası Sivasspor'a mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, Ali Sami Yen'de şampiyon Bursaspor'a 2 golle boyun eğdi. Hakem Abdullah Yılmaz tartışmalı kararlarıyla damgasını vurduğu maçta Bursaspor'u deplasmanda galibiyete götüren golle 15. ve 83. dakikalarda Ivan Ergic'ten geldi. İlk golde Ozan'ın ortasında ceza sahasında topu ağlara gönderen Ergic, ikinci golünü çektiği şutta topun Neill'ın ayağından sekmesiyle kaleci Ufuk'u aldatması sayesinde buldu.
Maç özeti az son eklenecektır

MAÇIn GOLLERİNİ IZLEMEK İÇİN TIKLAYIN