17 Mayıs 2009 Pazar

KURTLAR VADİSİ her Salı, Çarşamba ve Cuma akşamı saat 21.00’de Kanal 7 izleyenleriyle buluşacak.


“Bu bir mafya dizisidir” sloganıyla başlayan ve Türk televizyon tarihinin en çok izlenen, reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi, serinin ilk bölümünden itibaren Kanal 7’de yayınlanmaya başlıyor. Dizide aksiyon, gerilim ve heyecan dozu oldukça yüksek.

Osman Sınav ve Raci Şaşmaz’ın yapımını gerçekleştirdiği, Mustafa Şevki Doğan, Raci Şaşmaz ve Murat Coşkunsu’nun yönettiği Pana Film ve Sinegraf’ın bu iddialı yapımının konsept danışmanı Soner Yalçın. Dizinin müzikleri ise usta bir isimden geliyor; Gökhan Kırdar.

Oyuncu kadrosu ile göz dolduran dizinin başrollerinde Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem, Zafer Ergin, Kenan Çoban, Gürkan Uygan, İpek Tenolçay, Seray Sever, Raci Şaşmaz, Haldun Boysan, Adnan Biricik, Atilla Olgaç, Tarık Ünlüoğlu, Baykal Saran, İstemil Betil ve daha birçok ünlü isim yer alıyor.

19 Mayıs Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan gerilim ve aksiyon dizisi Kurtlar Vadisi, her Salı, Çarşamba ve Cuma akşamları 21.00’de Kanal 7 izleyenleriyle buluşacak.

0 yorum: